Metode moderne de întinerire a pielii faciale

aparat de întinerire a pielii

Odată cu vârsta, pielea își pierde elasticitatea și apar ridurile. Multe femei percep acest proces de îmbătrânire foarte dureros și, desigur, doresc să-l încetinească și să-l amâne pentru o dată ulterioară. Cosmetologia modernă și chirurgia estetică oferă multe modalități de întinerire. Unele metode vă permit să obțineți efectul dorit într-un timp foarte scurt.

Deoarece metodele moderne de întinerire a pielii faciale în salon sunt prezentate în număr mare, astăzi voi vorbi despre unele dintre ele:

celule stem

Întinerirea pielii feței în salon cu ajutorul celulelor stem este o metodă nouă și promițătoare. Celulele stem au un efect pozitiv asupra întregului organism. O persoană nu numai că dispare ridurile și strânge pielea feței și a gâtului, dar îmbunătățește și starea generală de bine, iar metabolismul este restabilit. Dar nu totul este atât de lipsit de nori în acest fel.

Medicina celulară a început abia recent să se dezvolte, iar consecințele introducerii celulelor stem nu au fost încă suficient studiate. Unele studii arată că, atunci când intră în corpul uman, pot provoca dezvoltarea unor tumori canceroase.

Fotoîntinerire

Metoda are ca scop intinerirea epidermei cu ajutorul unui flux luminos. Procedura se desfășoară în mai multe ședințe și oferă un efect pozitiv de durată.

Deja după prima expunere, ridurile fine sunt complet netezite, cele profunde sunt reduse. Petele de vârstă dispar, tonusul, elasticitatea crește, tenul se îmbunătățește. Această metodă este foarte populară, deoarece este inofensivă și nedureroasă. Fiecare sesiune durează în medie 15-20 de minute.

Dezavantajul fotoîntineririi este că întinerirea nu afectează organismul în ansamblu, ci doar pielea. În plus, metoda este contraindicată persoanelor negre, femeilor însărcinate. Nu poate fi utilizat pentru boli ale sângelui și pielii, boli oncologice. Este de obicei folosit împreună cu alte metode de restabilire a tinereții.

Laser fracționat

Laserul fracționat este cel mai bun tratament pentru problemele pielii. Cu ajutorul unei duze speciale, care are un număr mare de micro-găuri, particulele sale sunt îndepărtate, iar deteriorarea este restaurată de celulele zonelor învecinate. Efectul de lifting se realizează datorită faptului că, în timpul vindecării, țesuturile se strâng, iar nuanța pielii crește. Pentru ca efectul să fie vizibil, trebuie să parcurgeți 3-5 proceduri standard.

Biorevitalizarea

Biorevitalizarea este practicată pe scară largă în cosmetologie. Acidul hialuronic este injectat sub piele folosind o seringă sau laser. După aceea, în apropierea ochilor vor apărea tuberculi mici. Vor dispărea în 1-2 zile. Ovalul feței devine mai clar, culoarea sa se îmbunătățește, iar pielea se strânge.

Mezoterapie

Această metodă se bazează pe introducerea de substanțe biologic active sub piele folosind microinjecții. După procedură, funcțiile regenerative ale epidermei sunt restabilite. Cu ajutorul mezoterapiei, nu numai că poți scăpa de riduri și poți îmbunătăți forma ovalului feței, dar poți și vindeca acneea și celulita. Dar înainte de a decide să utilizați mezoterapie, trebuie luat în considerare faptul că pot apărea reacții alergice. De asemenea, această metodă nu poate fi folosită în zilele critice.

Peeling profund

Cu ajutorul peelingului profund, un strat de celule moarte este îndepărtat de pe suprafața pielii, ceea ce determină o accelerare a proceselor de regenerare celulară. Folosind această metodă, acneea, ridurile fine, micile defecte ale pielii sunt eliminate eficient. Cu toate acestea, natura traumatică a acestei metode trebuie luată în considerare. Peelingul profund trebuie efectuat numai în camere speciale de cosmetologie de către specialiști cu înaltă calificare. Procedura este destul de dureroasă, așa că se efectuează sub anestezie locală.

Chirurgie Plastică

Aceasta este o metodă radicală și extrem de eficientă de întinerire. Aproape toți artiștii populari și oamenii publici recurg la el. Operația se efectuează sub anestezie generală. În timpul operației, pielea este strânsă, eliminând ridurile și pliurile formate. Efectul chirurgiei plastice este vizibil aproape imediat și durează 5-7 ani. Metoda este cardinală, are contraindicații și posibilitate de complicații.

Peeling chimic

Prin această procedură, straturile superioare ale epidermei sunt îndepărtate folosind diverși acizi (fenol, acid tricloracetic și alte mijloace). Acizii sunt aplicați pe piele într-un strat subțire. Sub influența lor, stratul superior este îndepărtat și celulele vechi sunt îndepărtate. Ca urmare, ridurile, acneea și cosurile dispar. Celulele pielii sunt activate, procesele lor de reînnoire sunt restaurate.

Biogeluri și fire de aur

Aceste produse sunt folosite și în tehnicile de întinerire a pielii feței și gâtului. În stratul subcutanat sunt introduși biostimulatori speciali, care ajută la uniformizarea tegumentului, la strângerea și netezirea ridurilor și la activarea formării proteinelor pielii. Cu ajutorul firelor de aur se formează un cadru care împiedică lăsarea pielii. Acestea sunt modalități moderne și eficiente de întinerire.

Măști anti-îmbătrânire

Aceasta este cea mai simplă și populară metodă de întinerire a feței și gâtului. Cu ajutorul substanțelor naturale conținute în măști, ridurile sunt netezite, pielea devine mai elastică, culoarea ei se îmbunătățește. Astfel de produse sunt ușor de preparat acasă și de utilizat de 2-3 ori pe săptămână.

Întinerirea ELOS

Această metodă a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani. Se bazează pe o combinație de expunere la energia luminoasă și curentul radio. Tehnologia de intinerire elimina petele de varsta, micile defecte ale pielii, acneea, cosurile si elimina ridurile. Dar procedura este destul de dureroasă și provoacă înroșirea pielii.

Ridicarea undelor radio

Metoda de ridicare a undelor radio este complet nedureroasă, spre deosebire de procedura anterioară. Se bazează pe încălzirea țesuturilor epidermei cu curent de înaltă frecvență. Ca urmare, are loc o activare a metabolismului și a fluxului sanguin, precum și o creștere a procesului de producție a componentelor responsabile de întărirea pielii. După procedură, ridurile sunt reduse, iar pielea devine elastică. Durata sesiunii este de 25-30 de minute. Efectul expunerii poate dura până la doi ani.

Ridicare instantanee

Ridicarea instantanee se realizează printr-o tehnică numită GPL. Acesta este un masaj mecanic care reduce profunzimea ridurilor și ameliorează umflarea feței. Impactul este foarte plăcut, iar efectul acestuia este pur și simplu uimitor. După 20-30 de minute de masaj, mușchii feței se relaxează și nuanța pielii se uniformizează.

Terapia cu microcurent

O altă metodă este terapia cu microcurent, care vizează lucrul cu mușchii feței. Reducerea și creșterea circulației sanguine a acestora se datorează curentului alternativ, care afectează terminațiile nervoase. În timpul terapiei cu microcurent, o femeie poate simți o ușoară furnicătură în acele locuri în care există contact cu electrozii. După aceea, devine vizibil cum „cadra" feței este întărită, sprâncenele sunt ridicate, iar pomeții devin mai sus. Efectul rezultat poate dura până la două luni.

Masaj plastifiant

Strânge perfect masajul plastifiant al pielii. Această tehnică este una dintre cele mai conservatoare și constă în faptul că dermul este supus unei frecări puternice timp de 15 minute. Masajul elimină micile riduri mimetice și are un efect pozitiv asupra mușchilor.

Acestea nu sunt toate modalități de a face pielea mai tânără și mai atractivă. Există multe mai multe metode moderne de întinerire. Înainte de a alege oricare dintre ele, este mai bine să înveți cum să previi semnele îmbătrânirii. Pentru a face acest lucru, aveți grijă de pielea dvs. , curățați-o bine în timp util, folosiți creme și produse cosmetice de înaltă calitate și urmăriți-vă expresiile faciale. Atunci este posibil să nu aveți nevoie de proceduri de întinerire în viitorul apropiat.