Instructiuni de folosire Brilliance SF

Crema SF Brilliance este cea mai eficientă cremă anti-îmbătrânire din Moldova. Acest produs vă va ajuta să scăpați de semnele îmbătrânirii și să arătați cu cel puțin 10 ani mai tineri.

Cum se utilizează, aplicație

Cum se utilizează crema Brilliance SF

Utilizarea produsului este foarte simplă, ca o cremă de îngrijire obișnuită.

Mai întâi, trebuie să vă curățați fața de transpirație și murdărie pe care ați pătruns-o pe piele pe tot parcursul zilei. Apoi ștergeți-vă bine fața și luați o cantitate mică de cremă în mână. Apoi aplicați-l pe o față uscată cu mișcări ușoare de-a lungul liniilor de masaj. Este necesar, ca să spunem așa, să frecați medicamentul în piele. Acest lucru va ajuta compusul să pătrundă adânc în dermă.

Durata medie a cursului este de 30 de zile. Dacă este necesar, poate fi repetat sau extins. Se recomandă aplicarea cremei de întinerire Brilliance SF în mod regulat pe piele dimineața și seara.

Indicații de utilizare

Indicațiile de utilizare sunt semnele obișnuite ale îmbătrânirii.

  • Apariția ridurilor și a pigmentării
  • Piele lăsată

Contraindicații

Remediul nu are contraindicații. Până în prezent, nu au fost raportate efecte secundare cu Brilliance SF. Cumpărătorii nu au avut reacții alergice sau erupții cutanate. Nu merită să utilizați medicamentul în caz de intoleranță individuală la compoziție.

Ce au demonstrat studiile clinice

Experții au efectuat studii care au arătat siguranța completă a produsului, precum și un efect foarte ridicat atunci când este utilizat în mod regulat conform instrucțiunilor.